joi, 23 martie 2017

Zmeura cu iaurt grecesc, miere de castane si pastura

Regal!
Rasfat matasos, cu exploxii aromate in cerul gurii.
Infuzie de vitamine stranse cu truda de harnicutele albine.
Miere chihlimbarie din flori de castan mangaind afectuos zmeura delicata.
Proaspat, viguros si echilibrat, iaurtul.
La sfarsit, un topping inedit, pastura direct din stup.
O desfatare de nerefuzat!
Parca vad expresia de pe fetisoara Ariadnei!
Stie copilul ce e bun!





 Pentru o portie de fericire aveti nevoie de:
- un iaurt grecesc (continutul de grasimi la aprecierea fiecaruia)
- o lingurita pastura
- zmeura (10 - 12 fructe)
- 2 lingurite miere de albine (eu am avut miere din flori de castane - absolut delicioasa)

Se combina in straturi, pentru o surpriza pana la fundul paharului.



Un comentariu:

  1. Prima data cand am fost in Grecia m-am indragostit de iaurtul lor, chiar daca pana atunci nu considerasem iaurtul un desert :)). Cu siguramta voi incerca aceasta reteta!

    RăspundețiȘtergere